Продовжує ловити кайф на Сейшелах: кохана Зубкова може привернути увагу не тільки пишними формами

Дарія Бутилкіна1 травня, 18:40
00 хв

Чарівна дружина футболіста Шахтаря Олександра Зубкова, знову поділилася свіжими знімками з відпочинку та здійснила справжній фурор.

Джерело: Instagram

30-річна Анна Зубкова активно веде свою сторінку в Instagram, вона показує свої пишні форми та неперевершену красу. Ці якості дозволили їй успішно працювати в модельній сфері. Наразі її сторінка налічує майже 23 тисячі підписників, які не можуть не захоплюватися її виразним стилем та образами.

"Я працюю в криптовалюті": кохана гравця збірної України гламурно позує в машині з дорогою сумочкою

Нині Анна поділилась з підписниками чарівними фото з відпочинку на Сейшелах. Спочатку вона виклала світлини, де позує у крихітному рожевому купальнику. Але цього разу, увагу користувачів привернули зовсім не пишні форми коханої футболіста, а величезні черепахи. Їхній розмір та велич вражає та дивує.

Реклама

На Сейшелах таких черепах називають слоновими, адже вони є найбільшими, їхня вага може сягати 400 кілограмів. Ці істоти являються довгожителями: вони можуть жити понад 200 років.

Згодом красуня виклала фото, але вже без черепах. Тепер вона мило позує за обіднім столом та насолоджується земною красою. На цих світлинах Анні, все ж таки, вдалось привернути увагу своїми природними формами.

Відзначимо, що Анна свого часу закінчила харківський Національний фармацевтичний університет. Зараз білявка намагається розвиватися в якості візажиста, моделі та майстра із жіночих зачісок.

Стосовно особистого життя додамо, що Олександр Зубков зробив коханій пропозицію руки та серця влітку 2019-го. А вже 2 січня 2021 року Анна ощасливила Зубкова, той став щасливим батьком доньки, яку назвали Софією.

Гарячі новини Новини