Син Реброва зіграв за іменитий клуб – забив гол під культовим номером і виграв фінал

Ольга Котів1 травня, 19:20
Син Реброва зіграв за іменитий клуб – забив гол під культовим номером і виграв фінал

Сергій Реброва із синами і дружиною - Інстаграм

00 хв

Дружина головного тренера збірної України поділилася новими успіхами своєї футбольної дитини. Микита Ребров виділяється на турнірі в Іспанії.

Дружина Сергія Реброва розповіла, що їхнього старшого сина запросив відомий клуб Реал Бетіс, що регулярно виступає в єврокубках. Микита отримав престижний 9 номер – один з тих, під яким хочуть грати провідні бомбардири.

Син Реброва забив 2 голи за матч в Іспанії – шедеври у стилі Мессі вразили фанаток

Високий статус 8-річний талант одразу ж підтвердив забитим голом, який вдалося зафільмувати мамі. Розібрався з голкіпером не менш холоднокровно, ніж його батько в найкращі роки.

Спершу юні гравці севільського Бетіса вийшли у фінал, а потім і виграли його. Поки Анна Реброва вболівала за сина, в хід йшла одна чашка кави за іншою. Додамо, що турнір відбувався в Малазі.

Реклама

Сім'я Реброва мешкає в іспанській Марбельї. Сергій та Анна познайомилися майже 14 років тому в розпал літа на березі Дніпра.

У перший же день знайомства наставник збірної України запропонував покататися на квадроциклі. Їхали вони на такій шаленій швидкості, що дівчині довелося міцно схопитися за майбутнього чоловіка, щоб не злетіти. Після цього все й закрутилося.

undefined
undefined
Анна Реброва
Анна Реброва
Сергій Ребров
Сергій Ребров
Гарячі новини Новини