Приголомшлива дружина Коноплі з крихіткою зробили фото в елітній машині – футболіст відповів

Віра Бойчук1 травня, 19:00
Приголомшлива дружина Коноплі з крихіткою зробили фото в елітній машині – футболіст відповів

Анастасія Конопля - Інстаграм

00 хв

Анастасія, дружина українського футболіста та захисника донецького Шахтаря Юхима Коноплі, зачарувала шанувальників ефектним фото з донькою.

Джерело: Інстаграм

Неймовірна кохана гравця національної збірної України Анастасія Конопля на своїй сторінці в Інстаграм зібрала майже 11 тисяч підписників. Білява красуня ділиться кадрами зі свого буденного життя, а також світлиними з відпочинку та різних зйомок. Відповідним контентом можуть насолодитися тільки її шанувальники, оскільки вона зробила свою сторінку привантою.

Колишня перша ракетка світу дурманить чарівністю – ефектні фото

Цього разу Анастасія, щоб привернути увагу чоловіка опублікувала особливу світлину. У кадрі обраниця футболіста засвітилася з донькою. Дівчата красиво позують на камеру в машині, а гравець донецького Шахтаря Юхим Конопля
не стримався та залишив коментар: "Любимки".

undefined

Свого часу Анастасія Конопля розповіла, що у соцмережі неодноразово зазнавала хейту за пластику: "Раніше дуже багато перепадало, коли ми тільки вступили у стосунки. Юхиму було неприємно. Кому приємно, коли ображають його дружину чи дівчину? А мені все одно. Вилиці в мене свої, груди, то так. Мені подобається".

Реклама

Нагадаємо, Анастасія та гравець збірної України Юхим Конопля одружилися 9 березня 2022 року. В кінці року в пари народилася дочка – Анна-Аврора.

undefined
undefined
Гарячі новини Новини