Епатажна Морозюк спокусливо задерла ногу в ліфті – коротенька спідниця ледве приховала її принади

Дарія Бутилкіна1 травня, 17:00
00 хв

Ірина Морозюк, колишня дружина екс-футболіста збірної України Миколи Морозюка, змушує серце прихильників битися частіше. В сторіз вона виклала пікантне фото.

Джерело: Instagram

Найепатажніша українська діва, на ім'я Ірина Морозюк зібрала понад 20 тисяч прихильників на платформі Instagram. Білявка відома своїми вишуканими та епатажними фотографіями, які часто стають предметом захоплення для її шанувальників.

Магучіх наполегливо готується до спортивного сезону в Португалії – розкрила секрет підготовки

На знімку вона спокусливо позує в чорній спідниці, яка трохи прикриває її дупцю, адже коли Ірина задерла ногу. Родзинкою фотографії стали яскраві кросівки, які додають іскристий акцент образу.

undefined

Додамо, красуня активно веде фітнес-марафони та сприяє у формуванні фізичної готовності у великої кількості людей. Безсумнівно, Морозюк власним прикладом демонструє користь цього процесу, пропагуючи здоровий спосіб життя та позитивні зміни у своєму власному тілі.

Реклама

Нагадаємо, що її колишній чоловік Микола Морозюк, екс-футболіст збірної України, працює у львівському Руху. Пара має двох спільних дітей – сина Іллю та доньку Марію.

Ірина Морозюк
Ірина Морозюк
Гарячі новини Новини