Магучіх наполегливо готується до спортивного сезону в Португалії – розкрила секрет підготовки

Дарія Бутилкіна1 травня, 16:20
00 хв

Ярослава Магучіх, українська легкоатлетка опублікувала відео з тренувань та розказала базові речі під час підготовки перед сезоном.

Джерело: Instagram

22-річна українська спортсменка та чемпіонка Європи активно веде свою сторінку в Інстаграм. Її сторінка налічує майже 200 тисячами прихильників, які спостерігають за її професійним життям і не тільки. Ярослава часто публікує світлини з буденного життя, відпочинку та ділиться дописами про допомогу українській армії.

Дружина Яремчука вражає своїм талантом, а син ще той експериментатор – вміють здивувати

В останньому дописі своєї сторінки красуня виклала ефектне відео. На записі видно, як спортсменка наполегливо тренується перед майбутніми змаганнями, професійно демонструючи свої вміння та навички.

У відео вона показує виняткову витривалість та налаштованість на досягнення високих результатів. Її наполегливість та відданість спорту не можуть не вразити, а її готовність до перемоги надихає прихильників на підтримку.

Реклама

Ми вже тертій місяць, як готуємося до сезону в Португалії. Стадіон, ліс, пляж, океан стали як рідні, тому що тут я з командою далеко не перший раз і вважаю, що це одна з найкращих баз для підготовки до сезону, – поділилась Ярослава невеликим секретом своєї підготовки.

Зазначимо, що у вересні 2023 року українка виграла золоту медаль у фіналі Діамантової ліги з найкращим світовим показником 2,03 м. А новий сезон у 2024-му вона також розпочала з яскравих перемог.

Гарячі новини Новини