"Тотті я більше не впізнаю": гаряча екс-дружина легенди Роми сказала, чи готова до нового шлюбу

Ольга Котів29 січня, 16:00
 "Тотті я більше не впізнаю": гаряча екс-дружина легенди Роми сказала, чи готова до нового шлюбу

Екс-дружина легенди Роми ще вірить в любов - Інстаграм Іларі Блазі

00 хв

Італійська телеведуча Іларі Блазі розповіла, що вона більше не має жодних стосунків з легендою Роми Франческо Тотті. На запитання про її можливого коханця Крістіано Йовіно вона дала доволі неоднозначну відповідь.

Джерело: Leggo

За словами Іларі, інтимні стосунки для неї – це інше. Проте від нового шлюбу красуня не відмовляється

"Сьогодні у мене немає злості (щодо Тотті – ред.), залишається розчарування. Я дивлюся вперед. Тепер це минуле: коло замкнулося. Нарешті народилася нова Іларі, а Тотті я більше не впізнаю", – сказала танцівниця.

Вона додала, що це був катарсичний досвід, але він пішов лише на користь.

"Іноді я відчуваю меланхолію і ностальгію, але також і вдячність, тому що це був хороший шлюб. Помилка? Я б сказала, що ні. Звичайно, я не була ідеальною. Але я не відчуваю, що шкодую про щось", – каже Іларі.

Реклама

Блазі також розповіла, як вона зрозуміла, що шлюб добігає кінця.

"Який був знак? Коли він не прийшов на мій день народження під приводом роботи, але це було не так. Сьогодні між нами немає ніяких стосунків. Він читав мою книгу? Я не знаю. Наша сім'я сьогодні не розширена, а "відрізана". Я знайшла баланс і сподіваюся, що знайду його і в цій ситуації", – каже красуня.

Попри все, Іларі ще вірить у кохання.

"Ніколи не обмежуйте провидіння. Ти ростеш, розвиваєшся, змінюєшся і стаєш більш зрілою. Страждання допомагає по-іншому подивитися на життя. Я все ще вірю в любов і шлюб", – зазначила Блазі.

Папараці Новини