Найсексуальніша фанатка Астон Вілли дала пікантну обіцянку фанатам – дуже хоче перемоги в АПЛ

Ольга Котів29 січня, 14:00
Найсексуальніша фанатка Астон Вілли дала пікантну обіцянку фанатам – дуже хоче перемоги в АПЛ

Алексія Грейс сказала, що зробить після перемоги Астон Вілли - Інстаграм Алексії Грейс

00 хв

Алексія Грейс розповіла журналістам про свої плани на наступний рік. Окрім цього, красуня дала пікантну обіцянку фанатам Астон Вілли, оскільки перегони за титул Прем'єр-ліги лише набирають хід.

Джерело: The Daily Star

Найсексуальніша фанатка Астон Вілли пророкує великий рік як для себе, так і для своєї улюбленої футбольної команди.

"Економлю на одязі": екс-тенісистка зі сторінок Playboy потішила фанатів дуже відвертими фото

"Я сподіваюся провести принаймні два поєдинки та хочу продовжити роботу на OnlyFans, тому що у мене там дуже добре виходило. Сподіваюся, цього року буде кілька великих колаборацій, а що стосується футболу, то я вважаю, що Астон Вілла може потрапити до сімки найкращих, особливо з Емері на чолі", – зауважила дівчина.

Вона не виключає й більшої перемоги для улюбленої команди.

"Перемога в АПЛ була б запаморочливою. Я навіть пообіцяла опублікувати свою оголену фотографію у Твіттері, якщо нам це вдасться", – додала красуня.

Реклама

Варто зауважити, що Алексія має не лише надзвичайну вроду, а й добре серце. Дівчина виросла з матір'ю-одиначкою, яка йшла на жертви, щоб забезпечити її всім необхідним.

Не забуваючи про це, красуня подарувала сотні фунтів самотнім матерям на Різдво. Ба більше, вона прагне продовжувати робити добрі справи.

"Під час свят я написала на всіх своїх сторінках у соціальних мережах, що дам по 200 фунтів стерлінгів чотирьом одиноким матерям, які цього потребують. Я знаю, що святковий сезон може бути важким для багатьох, і я вибрала самотніх мам, тому що сама виросла в такій родині", – поділилася Алексія.

Дівчина додала, що деякі люди запитували, чому вона не допомагає самотнім.

"Це не тому, що я упереджено ставлюся до них, я просто розмірковувала про своє власне виховання", – підсумувала Алексія.

.

Папараці Новини