Лав-сторі, роди за кордоном і купа змін: Довбик розкрила сімейні секрети – неймовірна жінка

Ольга Котів19 квітня, 9:40
Родом з Чикаго: Довбик розкрила сімейні секрети – неймовірна жінка

Дружина Довбика - Інстаграм фанатів

00 хв

Дружина форварда Жирони розповіла про свої стосунки. Артем Довбик має надійну опору.

Обоє родом з Черкас. Артем Довбик називає це місто Чикаго за співзвучністю, зізнається його кохана. Хоч вони знайомі з першого класу, почали зустрічатися лише 7 років тому, а їхньому шлюбові вже майже 4.

Лунін нервував менше, ніж вона: дружина українця показала, як вболівала за героя ЛЧ – нею пишаються

Юлія закінчила Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) за спеціальністю реклама та PR. Навіть зараз вона не припиняє вчитися та вдосконалювати свої навички у цій сфері.

undefined

Дружина форварда збірної України зізнається, що вони дуже часто переїжджають з місця на місце. Минулого тижня, коли сім'я Довбика перебиралася в новий будинок, вона зловила себе на цікавій думці. Юлія навіть не може порахувати, скільки разів вони міняли локації за 7 років спільного життя.

Реклама

Особливо останні 2 роки з початку повномасштабного вторгнення в нас було дуже багато переїздів. Оскільки весною ми базувалися з Динамо і проживали в Румунії. Потім Дніпро поїхало у Словаччину. Там у Братиславі я народжувала Кіру, а згодом ми ще переїхали в Кошице. Після Кошице були пів року в Ужгороді. І все це за один рік. А потім ще переїхали в Іспанію,
– пригадує дружина Артема Довбика.

Дівчина зазначає, що це вона ще не враховувала менших переміщень, яких було ще більше. Пара жила на кілька міст. Юлія працювала в Києві та моталася туди-сюди до Дніпра, де грав тоді Артем. Було дуже насичене життя у цьому плані.

"Але насправді я до переїздів ставлюсь дуже позитивно. Тому що це зміна локацій, картинки, якихось внутрішніх відчуттів. Це якісь нові емоції", – кохана Довбика стійко приймає такий спосіб життя.

Комфортні умови люди створюють собі самі. Де б вони не були, створювали осередок домашнього тепла. Юлія та Артем вирішили змінити будинок в Іспанії, адже їм було некомфортно за деякими аспектами. Зараз же атмосфера в їхньому новому житлі – незрівнянна.

Мала донька потребує дуже багато часу та енергії. Тому вільний час вона обожнює проводити в тиші – це прекрасно її відновлює: "Мами мене зрозуміють".

undefined
Артем Довбик
Артем Довбик
Гарячі новини Новини