Найсексуальніша хокеїстка світу вводить в оману пафосною ходою – її пишні форми "скачуть"

Віра Бойчук18 квітня, 23:50
Найсексуальніша хокеїстка світу вводить в оману пафосною ходою – її пишні форми "скачуть"

Мікейла Демайтер - Інстаграм

00 хв

Найгарячіша хокеїстка світу Мікейла Демайтер звела підписників з розуму жаркою публікацією.

Джерело: Інстаграм

Палка блондинка потішила шанувальників гарячим відео, яке підписала: "Приношу свої найщиріші вибачення за те, що залишаю вас без слів". 23-річна звабниця не припиняє розривати соцмережі провокативним контентом.

Бразильська модель дурманить ідеальною фігурою в спокусливому бікіні – Неймар втратив дорогоцінне

Цього разу Мікейла, яку називають "найсексуальнішою хокеїсткою світу", зняла спокусливе відео і залишила в захваті прихильників.

У кадрі красуня позує в топі та обтислих шортах на каблуках, щоб знову пришвидшити пульс трьом мільйонам фанів, які підписані на неї. В кінці відео Демайтер зухвалим поглядом спокусила фанів на схвальні коментарі, а також лайки.

"Неймовірно", "Фантастична", "Красива і дорогоцінна", "Ти сексуальна", "Як завжди чудово", "Гаряча", – написали фани в коментарях.

Реклама

Додамо, що спекотна дівка Мікейла Демайтер кілька років тому захищала ворота Bluewater Hawks з рідного Онтаріо, однак вирішила повісити ковзани на цвях заради модельної кар'єри. Виступаючи у Провінційній жіночій хокейній лізі Канади великих трофеїв Мікайла так і не завоювала, однак і без них стала зіркою у світі хокею.

Гарячі новини Новини