Чарівна Бех-Романчук засвітила жіночність і пафос на фотосесії – фани прозвали її "красуня"

Віра Бойчук18 квітня, 22:40
Чарівна Бех-Романчук засвітила жіночність і пафос на фотосесії – фани прозвали її "красуня"

Марина Бех-Романчук - Інстаграм

00 хв

28-річна українська стрибунка в довжину Марина Бех-Романчук приголомшила фотосесією.

Джерело: Інстаграм

Українська легкоатлетка, віце-чемпіонка світу в потрійному стрибку Марина Бех-Романчук опублікувала порцію свіжих фото, на яких приваблює елегантним виглядом.

Пишногруда волейболістка зробила зухвале фото в стилі ню у затишному ліжку – робиться слабо

Відомо, що зараз стрибунка тренується у португальському Монте-Горду. Але це не проблема, щоб знятися в розкішній фотосесії.

Чарівна брюнетка примостила свій "персик", щоб ефектно попозувати на камеру. Марина в гламурному темному вбранні з білим топом та масивними прикрасами демонструє свою жіночність зі всіх ракурсів. Варто зазначити, що Бех знялася без взуття в фотосесії.

Спортсменка регулярно ділиться зі своїми підписниками в Інстаграм світлинами із занять та відпочинку. До слова, за її сторінкою в цій соцмережі стежать понад 500 тисяч підписників.

Реклама

Додамо, що Марина Бех-Романчук чемпіонка Європи 2021 року зі стрибків у довжину в приміщеннях, срібна призерка чемпіонату світу 2019-го і чемпіонату Європи 2018 року.

На чемпіонаті Європи з легкої атлетики 2022 року Бех-Романчук виборола золоту медаль на змаганнях у потрійному стрибку.

Спортсменка досягає успіху не лише в спорті, а й в особистому житті. Марина одружилася у вересні 2018 року з Михайлом Романчуком – срібним і бронзовим призером Олімпійських ігор у Токіо.

Гарячі новини Новини