Неймовірна дружина екс-футболіста АПЛ підірвала мережу розкішним виглядом – фани шаленіють

Віра Бойчук18 квітня, 20:10
Неймовірна дружина екс-футболіста АПЛ підірвала мережу розкішним виглядом – фани шаленіють

Вікторія Варга - Інстаграм

00 хв

Приголомшлива дружина колишнього форварда збірної Італії Граціано Пелле – Вікторія Варга – змушує фанів відірватися від буденних справ, щоб написати компліменти під новими світлинами.

Джерело: Інстаграм

Угорська модель заворожила неймовірною красою своїх підписників у соцмережах. Відповідні фото опублікувала в Інстаграм.

Найсексуальніша фанатка МЮ звела фанів з розуму фото в бікіні – вогняна відпустка

Обраниця футболіста викликала справжній фурор фото, на якому позує в довгій розкішній сукні, яка дозволила вдосталь помилуватися ідеальною фігурою. Її образ був доповнений масивними прикрасами та ніжним макіяжем, волосся красуня зібрала в хвостик.

Також Варга нещодавно продемонструвала ефектний образ у спокусливому купальнику. Дічина у кадрі ніжилась під променями сонця, а її ідеальна форма тіла викликала справжній фурор в коментарях.

"Завжди дуже елегантно та вишукано", "Яка ти гарна", "Приголомшливо", "Шикарна завжди", "Неймовірно", – написали фани в коментарях.

Реклама

До слова, в Інстаграм за приголомшливою білявкою стежать понад 600 тисяч підписників, які спокусилися на гламурний контент. А також красуня має свій власний бренд одягу.

Зазначимо, Варга та Пелле одружилися влітку 2022 року. До цього вони зустрічалися протягом 10 років. Футболіст помітив довгоногу красуню у Facebook і закохався з першого погляду.

Гарячі новини Новини