Порноакторка випнула пишний бюст на загал – зірка боксу спокусився на безсоромний контент

Віра Бойчук18 квітня, 18:50
Порноакторка випнула пишний бюст на загал –  зірка боксу спокусився на безсоромний контент

Саванна Бонд - Інстаграм

00 хв

Саванна Бонд – зірка фільму для дорослих та наречена екс-чемпіона світу з боксу Раяна Гарсії, викликала справжній фурор в мережі фотографією в стилі ню.

Джерело: Інстаграм

Келлі-Енн Окслі, яка представляє себе під псевдонімом Саванна Бонд опублікувала відверті світлини на своїй сторінці в Інстаграм. Розкута білявка провокативним контентом зібрала майже два мільйона підписників, які підписані на неї в тій соцмережі.

Сексапільна плавчиня вразила пишними формами під час відпочинку в Маямі

Цього разу Бонд в спокусливій позі на газоні продемонструвала свій ефектний вигляд у в'язаній спідниці та бюстгальтері, який не здатен втримати пишні перса. Образ доповнила яскравим макіяжем та високими каблуками.

Додамо, що Саванна знялася у понад сотні фільмів категорії 18+. А також вона описує себе як "комунікабельну, веселу та добру людину" та є шанувальницею австралійського футболу.

Зазначимо, що нещодавно знаменитий американський боксер зробив пропозицію руки та серця 33-річній австралійській порноактрисі. Нащо смілива красуня відповіла згодою.

Реклама

До слова, у грудні минулого року в Раяна народилася друга дитина – її матір'ю стала дружина-модель Андреа Селіна. Але боксер розлучається зі Селіною всього через годину після пологів.

Гарячі новини Новини