Пішов на війну проти шахраїв: Бекхем відсудив 240 мільйонів фунтів у 150 компаній

Ольга Котів18 квітня, 17:00
Пішов до кінця і переміг: Бекхем виграв суд за своє ім'я на чверть мільйона фунтів

Бекхем виграв суд майже на чверть мільярда фунтів - Інстаграм

00 хв

Девід Бекхем подав до суду на майже 150 компаній, які протягом останніх кількох років продавали контрафактні товари з його ім'ям. Колишній гравець збірної Англії виграв і заробив цілий статок.

Джерело: Meczyki

Подала позов компанія DB Ventures, що належить Девіду Бекхему. Структура колишнього футболіста звинуватила низку компаній у торгівлі контрафактною продукцією з його зображенням або ім'ям.

"Ніхто у 50 ще не виглядав так гарно": Бекхем привітав дружину з ювілеєм, показавши унікальні фото

Контрафактна продукція продавалася переважно на китайському ринку та через онлайн-платформи. Компанії, які звинувачує Бекхем, торгували, серед іншого, взуттям, одягом, засобами особистої гігієни, ювелірними виробами або футбольними аксесуарами з автографами англійця.

За інформацією газети The Sun, Бекхем нарешті втратив терпіння і подав позов проти окремих компаній. 48-річний футболіст поставився до справи серйозно.

Співвласник Інтер Маямі навіть запросив до себе експертів з торговельних марок. Юридична група Sladkus Law Group відповідала за пошук шахраїв і знайшла близько 150 компаній.

Реклама

Оскільки торгівля підробленими товарами із зображенням Бекхема призвела до величезних збитків DB Ventures, знаменитий футболіст хотів отримати від кожного порушника по 1,6 мільйона євро.

Через кілька тижнів розгляд справи в американському суді завершився на користь Бекхема. Бос Інтер Маямі повинен отримати від обвинувачених компаній величезну компенсацію на загальну суму близько 240 мільйонів фунтів.

Гарячі новини Новини