Лунін нервував менше, ніж вона: дружина українця показала, як вболівала за героя ЛЧ – нею пишаються

Ольга Котів18 квітня, 9:40
00 хв

Голкіпер збірної України став одним із головних творців перемоги Реала на Ман Сіті у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Дружина Андрія Луніна була присутня на трибунах.

Український страж воріт здійснив 11 сейвів і двічі взяв післяматчеві пенальті, вивівши мадридський Реал у півфінал ЛЧ 2023/24. Іспанський клуб вибив з турніру чинного володаря трофею, хоча було зробити це не просто – обидва матчі завершилися з нічийним результатом.

Обраниця Луніна показує нестримну любов – українець отримав фантастичне визнання

Безліч світових ЗМІ та фанатів відзначають ключовий внесок саме коханого Анастасії. Дівчина особисто відвідала Манчестер, аби вболівати за свого чоловіка і залишити на згадку відео у своєму Інстаграмі.

Дружина Андрія Луніна шалено нервувала на трибунах, склавши руки, а також позувала з клубною атрибутикою "королівського" клубу.

А ось сам голкіпер Реала, здавалося, був спокійнішим за удава. Після матчу в соцмережах відзначили вплив коханої Анастасії на успіхи Андрія. Це підтримка, якою можна пишатися.

Реклама

Вона була з ним завжди – навіть тоді, коли в українського воротаря мало хто вірив. Зараз з тріумфом підтверджує свої слова, які повторювала знову і знову: "Андрій Лунін – №1, назавжди".

undefined
Гарячі новини Андрій Лунін
Андрій Лунін
Новини