Дружина спіймала зірку АПЛ та збірної на зраді – ось що вона з ним зробила

Ольга Котів4 квітня, 15:20
Дружина спіймала зірку АПЛ та збірної на зраді – ось що вона з ним зробила

Футболіста АПЛ покинула дружина після зради - unsplash

00 хв

Дружина футболіста Прем'єр-ліги спіймала його на зраді. Роман викрили завдяки камері дверного дзвінка Ring, встановленій у помешканні подружжя.

Джерело: Daily Star

Нічого не підозрюючи, зірка розпочав восьмимісячний роман із гарячою моделлю, яку знайшов у соціальних мережах. Проте коли він не захотів кидати дружину, його коханка повідомила законній обраниці про їхні таємні зустрічі.

10 тисяч євро мінімум: дружина гравця збірної України шокувала іноземні ЗМІ вимогами до хлопців

Дружині сказали перевірити записи з розумної камери на вхідних дверях їхнього розкішного будинку. Після цього вона знайшла докази того, що її партнер мав зв'язки з жінкою, старшою за нього на 10 років.

"Зірка помітив цю дівчину в соціальних мережах і запав на неї, він почав писати їй повідомлення, запрошувати на побачення, звичайнісінькі речі. Але це переросло в роман, який тривав 8 місяців.

Реклама

Врешті-решт вони сильно посварилися, бо він наобіцяв багато того, чого не зміг дотриматись. Вона зв'язалася з його дружиною, яка попросила її надати докази їхніх стосунків, бо він одразу почав все заперечувати", – повідомило джерело.

Варто зауважити, що цей футболіст є постійним гравцем національної збірної.

"Коханка повернулася з кількома прямими повідомленнями, але справжній вбивчий удар був завданий, коли вона попросила його дружину переглянути запис дверного дзвінка Ring. Ось тоді все і вибухнуло", – додало джерело.

Таємна пасія футболіста любить ділитися фотографіями з усього світу в соціальних мережах і має майже 10 000 шанувальників, які стежать за нею в Інтернеті.

"Коли про інтрижку стало відомо, футболіст був розлючений", – підсумувало джерело.

Англія Скандали Новини