"Мою репутацію зруйнували": сербська модель про "інтим" з Джоковічем і судові позови – ексклюзив

Ольга Котів29 березня, 11:00
"Мою репутацію зруйнували": сербська модель про "інтим" з Джоковічем і судові позови – ексклюзив

Джоковіч та Сцекіч опинилися в епіцентрі скандалу - Інстаграм Наталії Сцекіч

00 хв

Новина про замовне інтимне відео із зірковим тенісистом Новаком Джоковічем облетіла весь світ. В епіцентрі скандалу опинилася відома сербська модель та інфлюенсерка Наталія Сцекіч.

Сербські ЗМІ днями почали навперебій повідомляти, що красуні начебто замовили зруйнувати сім'ю тенісиста, повідомляє YeSport. Мовиться про пропозицію звабити Джоковіча та записати з ним інтимне відео. Винагородою мали стати нечувані 60 тисяч євро, а також подорож до місця, про яке завжди мріяла Наталія.

Мала романи з Трампом і Рурком: красуня-тенісистка закрутила з молодшим на 18 років аргентинцем

"Мені зателефонував чоловік, він з Белграда. Я знала його, думала, що він – серйозний менеджер. Коли він запросив мене на зустріч, я подумала, що у нього є серйозна пропозиція роботи, якась реклама або фотосесія", – цитувала Сцекіч низка ЗМІ.

Модель спершу сприйняла це як жарт, а потім, зрозумівши серйозність обурливої пропозиції, відмовилася. Тож світ так і не побачив так зване "сенсаційне хоум-відео" Новака Джоковіча.

Реклама

Варто зауважити, що тенісист вже 19 років перебуває у щасливих стосунках зі своєю коханою Єленою. Пара одружилася у 2014 році. У сім'ї Джоковіча народилися двоє дітей – син Стефан, якому зараз 9 років, та донька Тара, котрій у вересні виповниться 7. Тому, очевидно, подібна провокація зруйнувала б успішне особисте життя і, можливо, призвела б до розлучення.

"Мені це здалося образливим. Я не така дівчина, мені не потрібен спонсор, я не проститутка. Джоковіч не заслуговує на такі речі, і це було б несправедливо щодо нього", – нібито заявляла гаряча сербка.

Пікантний скандал з такими знаменитостями не міг пройти повз увагу світових ЗМІ. Гучна історія з перчинкою швидко облетіла головні шпальти видань безлічі країн.

Попри велику кількість цікавих деталей і навіть відвертих цитат, котрі поширювали журналісти, вся ця історія від початку до кінця виявилася брехнею, яку вигадали безпринципні працівники жовтих сербських ЗМІ. Причому перші подібні публікації запустили ще у далекому 2021 році.

Реальну картину справ з'ясувала редакція YeSport, якій ця історія видалася цікавою. Тому ми вирішили особисто поспілкуватися з головною героїнею скандалу Наталією Сцекіч, щоб пролити світло на пікантну ситуацію, в яку вона потрапила не з власної волі.

– Наталю, багато сербських новинних сайтів поширили чутливу публікацію про вас та Новака Джоковіча. Розкажіть, будь ласка, що саме в тій усій історії було фейком? Пропозиція чи вся ситуація в цілому?

– Та все це фейк, який вигадали сербські журналісти. Справи проти всіх них вже в суді.

– Боже, це кричущий непрофесіоналізм. Тобто все вирішуватиме суд?

– Я подала позов проти абсолютно всіх газет. Ця абсурдна історія була вигадана ще у 2021 році й облетіла весь світ. Вони знову почали поширювати цю новину днями, але я вкотре подала позов до суду.

– Це жахливо. Попередній позов призвів до чогось? Недоброчесних журналістів якось покарали чи це зійшло їм з рук?

– На жаль, Сербія – це така країна, де газети можуть писати, що хочуть. Я подала на них до суду, і вони виплатили мені мінімальну суму відшкодування. Ці гроші насправді були просто нічим...

– Прикро, що подібне знову сталося з вами. Сподіваюся, це не дуже зашкодило вашій репутації.

– Я можу сказати вам, що вони дуже сильно пошкодили мою репутацію.

– Нехай судовий процес завершиться успішно, а ЗМІ нарешті забудуть про свою ж вигадку. Дякую вам за відповіді.

– І вам велике дякую.

Новини Скандали Публікації