Алвес, якого підозрюють у зґвалтуванні, вийшов на волю: гучна вечірка тривала до 5 ранку

Ольга Котів28 березня, 15:20
Алвес, якого підозрюють у зґвалтуванні, вийшов на волю: гучна вечірка тривала до 5 ранку

Алвеса випустили під заставу - Інстаграм

00 хв

Кілька днів тому Дані Алвес вийшов на свободу під заставу. Після цього він влаштував гучну домашню вечірку.

Джерело: Marca

Дані Алвеса звинуватили в сексуальних домаганнях. Пізніше його засудили та визнали винним.

Зґвалтував дівчину в туалеті: екс-кохана Алвеса дивно відреагувала на новину про мільйонну заставу

Як повідомляє "Así es la vida", колишній барселонець влаштував вечірку ввечері 26 березня. Так він нібито святкував день народження свого батька Домінгоса Алвеса Да Сілви. Гості не розходилися до 5 ранку.

"Увечері вони прийшли в цей будинок, коли вже майже не залишилося журналістів, і відсвяткували (день народження Домінгоса Алвеса да Сілви – ред.) з Дані Алвесом", – розповів репортер.

І це була не просто вечірка. За інформацією від деяких гостей, на заході були присутні не лише друзі сім'ї, а й деякі особисті друзі футболіста.

Реклама

Після 14 місяців і п'яти днів ув'язнення Дані Алвесу вдалося зібрати мільйон євро, необхідний для внесення застави. Бразильський футболіст вийшов з в'язниці на вихідних.

Окрім внесення застави в розмірі одного мільйона євро, він здав два свої паспорти, бразильський та іспанський. Футболіст не зможе покинути територію країни, і Іспанія повідомила про своє рішення Бразилію, щоб Алвесу ні в якому разі не оформляли новий паспорт, якщо він звернеться з відповідним проханням.

Новини Скандали