Найбільш високооплачуваний спортсмен світу звинуватив перекладача в пограбуванні: "Крав і брехав"

Ольга Котів27 березня, 13:40
Найбільш високооплачуваний спортсмен світу звинуватив перекладача в пограбуванні: "Крав і брехав"
00 хв

Зірковий японський бейсболіст команди Лос-Анджелес Доджерс Шохей Отані опинився в епіцентрі скандалу. Він звинуватив свого перекладача в обкраданні.

Джерело: Marca

29-річний пінчер і нападник заявив, що перекладач Іппейя Мізухара вкрав у нього близько мільйона доларів заради ставок на спортивні події.

36 років переховувався від поліції: помер екс-футболіст, який став грабіжником банків

До цього Лос-Анджелес Доджерс звільнив перекладача. Причиною стали публікації в ЗМІ про те, що Мізухара робив ставки на спортивні події у нелегального букмекера та набрався боргів на суму понад 1 мільйон доларів.

Іппей стверджував нібито Шохей Отані запропонував йому погасити цю суму. Однак зірковий бейсболіст заперечив причетність до скандалу.

"Я ніколи не роблю ставки на бейсбол чи будь-який інший вид спорту. Я ніколи нікого не просив робити це від свого імені. Я ніколи не ходив до букмекерської контори, щоб робити ставки на спорт. Мені дуже прикро, що це зробив хтось, кому я довіряв. Іппей крав гроші з мого рахунку та брехав", – заявив Отані Marca.

Реклама

Адвокати зіркового бейсболіста рекомендували негайно передати справу до органів влади, позаяк мовиться про крадіжки та шахрайство.

Варто зауважити, що торік Шохей Отані став гравцем Лос-Анджелес Доджерс. Він отримав десятирічний контракт на суму 700 мільйонів доларів – це найбільша угода в історії спорту.

Новини Скандали