Сценарій роману від волейболіста: вона перехопила його погляд в автобусі, а він почав "розслідування" у Facebook

Сценарій роману від польського волейболіста: вона перехопила його погляд в автобусі, а він почав «розслідування» у Facebook

Каміль разом з нареченою - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Польський волейболіст Каміль Семенюк розповів про те, як познайомився зі своєю нареченою Касею.

Джерело: MailOnline

27-річний волейболіст зробив пропозицію Касі, своїй давній партнерці, у 2022 році. Це був період, коли він грав у Młoda ZAKSA.

Зірка італійського тенісу, хлопець із плакатів Gucci: має дівчину-модель, їздить на Ferrari та заробляє 12 мільйонів доларів у 22 роки

"Я помітив її в автобусі МЗК, коли їхав на тренування. Королеві довелося зайняти всі чотири місця в задній частині транспортного засобу, зі сміхом повідомив він".

За його словами, невдовзі після цього він почав "розслідування" у Facebook, завдяки якому вдалося вийти на профіль Касі. Юний волейболіст запропонував зустрітися, з часом пара все більше часу стала проводити разом.

"Якось я його знайшов! Я написав, і ми одразу добре поговорили. На першу зустріч ми пішли в торговий центр. Ми все частіше бачилися. Кася приходила на матчі Młoda ZAKSA, а потім я приходив до неї додому. Ми контактували щодня".

Реклама

Також Семенюк згадав про заплановане весілля пари на 2025 рік. Спочатку вони повинні були одружитися в цьому році, але волейболіст за наполяганням батьків вирішив перенести дату весілля, щоб якомога краще підготуватися до Олімпійських ігор в Парижі.

Відомо, що Кася спочатку була не так прихильна до цього рішення, перенесення церемонії на рік змусило її розплакатися . Але врешті-решт вона погодилася через той факт, що вона сама є фанатом волейболу і усвідомлює, наскільки важливою для її майбутнього чоловіка є участь в Олімпійських іграх.

Love Story Новини