Новий рівень Реброва: омріяний шлюб, сосиски на березі Дніпра і квартира за 11 мільйонів

Ольга Осідач21 березня, 15:30
Новий рівень Реброва: омріяний шлюб, сосиски на березі Дніпра і квартира за 11 мільйонів

Сергій та Анна Реброви / Колаж YeSport

00 хв

Анна Реброва – друга дружина головного футбольного тренера країни, проте це точно не єдина її чеснота. YeSport пропонує дізнатись більше.

YouTube-канал про все, що хвилює

Анна Реброва народилася 22 лютого 1989 року. Подейкують, здобувала освіту психолога. Не покинула вона пристрасть до вивчення людських почуттів і зараз. Вже кілька років Анна веде свій YouTube-канал, куди радо запрошує різноманітних експертів. Також блогерка ділиться власним життєвим досвідом, розповідає про догляд за собою, демонструє милі дні у сімейному колі.

Гарячі фото: Реброва роздяглалась і засмагає під промінчиками сонця – Сергій працює

Правду кажучи, контент у соціальних мережах нашої героїні абсолютно різноманітний. Там можна натрапити як на інтерв’ю з дружинами топових українських футболістів, так і на розмови з людьми, які постраждали від війни в Україні. Також Анна є активною користувачкою Instagram і практично жодне власне фото не залишає без повчального тексту, де ділиться уроками, які їй довелось засвоїти крізь свій життєвий шлях.

Реклама

Як нафантазувати собі чоловіка

Серед улюблених книжок Ребрової натрапляємо на "Підсвідомості все підвладне" Джона Кехо. Ба більше, вона заявляє, що ця книга здатна змінювати людські життя. Жінка дуже любить мріяти і в цьому плані їй точно не бракує скромності, адже щиро вірить, що її саморозвиток зможе приносити дохід навіть на утримання власного літака.

До слова, чоловіка собі Анна також нафантазувала, адже успішна і красива сім’я була на карті її бажань. Мабуть, у цьому щось таки є! Тим паче, не так давно на вже оновленій карті її чоловік повинен був очолити національну збірну України і дійти з нашою командою до фіналу Кубка світу.

Щось уже здійснилось, тож нам залишається тільки щиро вірити в такий розвиток подій і сподіватись на найкращий результат, зокрема, вболіваючи сьогодні у битві за омріяне місце на Євро-2024.

Кохання закрутилось на Дніпрі

Дружина Реброва – романтична особистість, яка готова співати оди почуттям. Серед улюблених цитат жінки бачимо таку: "Любов – єдина релігія, єдиний Бог, єдина таємниця, яку потрібно прожити...". Тож вважаємо, що саме час перейти до її історії кохання.

Зі своїм майбутнім чоловіком, старшим від неї майже на 15 років, Анна познайомилась 25 липня 2010-го. До речі, зараз вона зізнається, що Сергій не пам’ятає цієї дати. Проте це її не засмучує, адже за чоловіка повинні говорити вчинки.

Так було і того самого дня "Х" на романтичному побаченні, яке відбулося на березі Дніпра. Вони смажили сосиски і вся ця атмосфера радше нагадувала скаутський табір для дорослих. Того ж дня Сергій запропонував покататись на квадроциклі, а наступного – зателефонував із запрошенням на каву. Так романтично і закрутився їхній роман.

Сім’я – на першому місці

Пара побралась у 2016 році. Сергій придбав для них гніздечко після розписки – 4-кімнатну квартиру на столичному Печерську. Заплатив близько 11 мільйонів гривень і ще по мільйону віддав за два місця для автівок на паркінгу.

Практично одразу після одруження Анна ощасливила коханого народженням сина Микити. Ще через три роки світ побачив і молодшенький Сашко. Анна не приховує, що сім’я для неї – на першому місці. Вона дуже вдячна чоловікові за всі можливості, які він їй дає. Реброва переконана: коли минає пристрасть, починається дещо більше – емоційна близькість, яка і виводить закоханих на новий рівень.

Анна Реброва у спекотних фото

Шкільна любов: Забарний знайшов дружину за партою – з неї знущався зірковий вітчим

Love Story Новини Сергій Ребров
Сергій Ребров
Анна Реброва
Анна Реброва
Публікації