Зґвалтував дівчину в туалеті: екс-кохана Алвеса дивно відреагувала на новину про мільйонну заставу

Ольга Котів21 березня, 13:50
Зґвалтував дівчину в туалеті: екс-кохана Алвеса дивно відреагувала на новину про мільйонну заставу

Жоана Санс знову видалила Інстаграм - Інстаграм

00 хв

Дані Алвесу призначили заставу в розмірі одного мільйона євро до винесення остаточного вироку після поданих апеляцій. Його засудили до 4 років за ґратами за зґвалтування безпорадної дівчини в новорічну ніч 2022 року.

Джерело: Marca

Адвокат жертви Алвеса вже підтвердив, що вони подаватимуть апеляцію на це рішення. Водночас футболіст досі залишається за ґратами.

"Почувається використаною": Жоана Санс видалила соцмережі – не знає, свідчити за чи проти Алвеса

Частина умов звільнення під заставу вимагає від нього здати два паспорти (бразильський та іспанський), щоб запобігти його виїзду з країни, в основному через те, що бразильське законодавство не дозволяє екстрадицію своїх громадян. Якщо Алвесу вдасться повернутися на батьківщину, він назавжди залишиться поза межами досяжності іспанського законодавства.

Крім того, він зобов'язаний щотижня з'являтися до суду і не може контактувати або наближатися до жертви нападу в нічному клубі. Ця новина вже викликала різного роду реакції, як у телевізійних програмах, так і серед кількох відомих особистостей.

Реклама

Однією з найнесподіваніших була реакція його екс-партнерки, моделі Жоани Санс, яка протягом останніх місяців демонструвала свою прихильність до Алвеса. Однак, почувши новину, красуня вирішила вжити радикальних заходів і видалити свій профіль в Інстаграмі.

Це не вперше, коли вона деактивує свій профіль в популярній соцмережі. Справжня причина цього рішення невідома, хоча зрозуміло, що Санс воліє бути менш помітною зараз, коли справа знову потрапила в новини.

Ймовірно, вона не хоче постраждати від тих, хто розлютився на Алвеса і рішення суду та прагне виплеснути своє розчарування на неї. Ще однією причиною може бути випередження будь-якого насильства, яке може на неї чекати за лояльність до сексуального злочинця.

Скандали Новини