"Не розкажу, бо люди зійдуть з розуму": ексклюзив Морозюк – у її списку Яремчук і Ярмола

00 хв

Ірина Морозюк, епатажна колишня екс-футболіста Миколи Морозюка, секс-символ УПЛ та жіночий ментор з відносин й інтимних питань дала інтерв'ю Катерині Бондаренко – ексклюзивно для YeSport.

– Ірино, вас наразі вважають секс-символом №1 в Україні, у футбольній сфері зокрема. З цим важко не погодитись. Але ж ви не завжди були настільки впевненою в собі та відвертою водночас, особливо на публіці.

– Я себе завжди вважала симпатичною, але секс-символ з мене зробив соціум, фанати і преса. Я лише схвалила і погодилась. А з впевненістю мені допомогла робота з психологом.

"Мала я такий грішок": провокативна Морозюк зізналася, чиєю коханкою була

– На ваш стиль життя тепер якось по-особливому реагують у набожній Галичині? Чи ловите осуд у поглядах родичів, сусідів, старих знайомих...?

– А осуд у чому? Знаєте, є такий вираз: "Можливо, я погано одягнена, але добре вихована". Так-от, це більше не про стиль одягу, а про самовираження. Моя зовнішність і моя мораль в дисонансі. І в цьому є моя фішка. А на те, як на мене реагують інші люди, мені байдуже. Власне мої рідні та друзі знають мою моральну сторону, за що мене люблять і поважають. А ще вони знають мій характер. Виховувати мене немає сенсу, бо авторитетів поки що в мене немає.

Реклама
undefined

– Ви не приховуєте від аудиторії, що вдавалися до змін у зовнішності шляхом пластичної хірургії. Чим ви керувалися, коли лягли під ніж вперше?

– У мене тричі зроблена мамопластика та двічі септоринопластика. Коли я вчилась в школі, то мала комплекс через маленькі груди. Він зник, коли я зрозуміла, що прихильників у мене менше через це не стає. Тобто я не страждала, але як з'явилась можливість, то я збільшила груди. Я вважаю, що це естетично привабливо та сексуально. А носик я робила більше з метою вільно дихати. Заодно зробила легку корекцію кінчика носа, звузила його. Робила двічі, бо потрапила в аварію через три місяці після операції та сильно зламала перегородку.

– Не секрет, що багато жінок у такий спосіб ведуть боротьбу з комплексами. На вашу думку, чи правильний цей вектор?

– Якщо є ряд комплексів, які ми можемо виправити завдяки пластиці, то це супер. Повірте, набагато важче виправляти комплекси, які ми не бачимо зовні, а лише на рівні нашого сприйняття світу і себе в ньому.

– Татуювання – це окрема складова вашого епатажного образу. Ви вкладали сенс в ті зображення, які можна побачити на вашому тілі?

– Перше – це те, що я вважаю татуювання на тілі також із розряду супер-сексі. Сенс у деяких є, а в деяких – немає, тобто просто картинка. Я до цього ставлюся дуже легко. Взагалі я приймаю рішення швидко, бо така особливість мого характеру.

undefined

– Загалом чоловіки звертають більше уваги на зовнішність чи дівчину як особистість?

– Спочатку завжди на зовнішність. Чоловік обирає собі об'єкт, а вже потім ти можеш стати для нього цікавою як субʼєкт. Від цього і залежить подальший розвиток ваших стосунків. Хочу додати, що жінки також так роблять, тільки більше не на зовнішність реагують, а на харизму та манеру поведінки.

– Ваша аудиторія складається переважно саме з представників чоловічої статі. Які особистості набивалися у наречені?

– У наречені – це гучно сказано. Чоловік, який не знає вашої особистості, просто не може набиватись в наречені одразу. Бажання спілкуватись – достатньо. Вам цікаві відомі особистості? Їх було і є достатньо з різних сфер діяльності, але прізвища називати не буду.

– Можливо, вас навіть переслідують маніяки, всілякі збоченці надокучливі роками? Якщо так – розкажіть якусь історію.

– У мене є шанувальники, які роками пишуть. У мене також є купа дікпіків у діректі. Небезпечних ситуацій, де б мені було страшно, не було, слава Богу.

– Ви вже досвідчена жінка, тож чудово розумієте, якого чоловіка хочете бачити з собою поряд. Є якісь особливі критерії, яким має відповідати чоловік, щоб ви звернули на нього увагу?

– Я можу перераховувати довго: розумний, багатий, щедрий, високий чи низький, але насправді все набагато легше… Чоловік має володіти високим інтелектом. Тоді він сам буде розуміти, що мені подобається. Він знатиме, що йому зробити для того, щоб я була його.

– На вашу думку, яка топ-5 найсексуальніших футболістів?

– Я думаю, що таких багато, але я далеко не всіх знаю. Якщо з тих, кого бачила, то: Златан Ібрагімовіч, Серхіо Агуеро, Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Денис Попов. Морозюка у списку не вказую, бо сам знає, що він вогонь (Усміхається).

– Не можемо не дізнатися, який ідеальний секс від Ірини Морозюк – тривалість, поза, локація?

– Не можу про це розказати, бо люди зійдуть з розуму. Нехай про це знають тільки обрані мною особи (Усміхається).

undefined

– До речі, ви неодноразово у публічному просторі ставали на захист свого колишнього чоловіка – Миколи Морозюка. Гадаєте, дружини футболістів мають публічно захищати своїх чоловіків? З вашого досвіду, такі дії більше допомагають чи шкодять?

– Якщо би я свого часу цього не зробила, то мене б ніхто не знав. Я була юною та неготовою, щоб цю критику чути. Зараз я б на це реагувала зовсім не так.

– З огляду на ваш стиль життя, чи багато вам потрібно коштів, щоб повністю задовольнити власні потреби?

– Все дуже відносно. Можливо, що для когось це дуже багато, а для когось – мало навпаки. Цифри називати я не буду, бо це може бути образливим для інших людей, особиливо в наш нелегкий час. Я достатньо емпатична.

– Ви маєте двох дітей, старший – син, вже шкільного віку. Як на вихованні малечі відображаються ваш світогляд та стиль життя?

– Все дуже класно. Діти в мене з офігенним почуттям гумору. Вони впевнені в собі, достатньо безстрашні, цілеспрямовані і байдужі до критики оточуючих, що дає їм змогу йти до своїх цілей. Водночас діти дуже виховані, емпатичні, душевні, щедрі й розумні.

undefined

– Ви сконцентровані не на одному напрямі, маєте також власний бізнес. Що є вашим основним доходом наразі? Яку роль відіграє Інстаграм?

– Інстаграм – це основна платформа, на якій можна заробляти гроші. Я також маю бренд одягу. Ну, і чоловіки (Усміхається). Якщо жінка буде зосереджена на заробітку грошей, то в неї не вистачить сил на кохання.

– Наостанок, як зародилася ідея зі створенням бранчів? Які сенси та остаточна мета?

– Я вважаюсь певним ментором. Свого часу я перемогла страхи і комплекси, тож у мене дуже багато досвіду. Знаю, як бути щасливою жінкою, впевненою в собі, й досягати цілей. Нашим жінкам це потрібно, а мені цікаво цим ділитись.

"Для кохання цифри неважливі": легіонерка – про стосунки з воротарем Шахтаря, небезпеку і українців

Інтерв'ю Новини Ірина Морозюк
Ірина Морозюк
Публікації