Мати викрила чемпіона світу: "Мій син роками знущався з жінок"

Ольга Котів17 березня, 22:00
Мати викрила чемпіона світу: "Мій син роками знущався з жінок"

Мати Жерома Боатенга каже, що він знущався з жінок - Spiegel

00 хв

Мати Жерома Боатенга розповіла подробиці життя свого сина. За її словами, він постійно знущався з жінок.

Джерело: Sport Sport

Як повідомляє Spiegel, у розпорядження журналу потрапив електронний лист матері Боатенга. Вона надіслала його 25 березня 2021 року берлінському юристу.

Гаряча італійка зняла екіпіровку і показала свої принади: "Кохана, я помию замість тебе посуд"

"Мій син роками психологічно та фізично знущався з жінок, тепер Кася Ленхардт наклала на себе руки, і він не хоче нести відповідальність за свою поведінку", – написала жінка.

Кася Ленхардт була з Боатенгом з 2019 до 2021 року. 9 лютого 2021 року модель знайшли мертвою у квартирі в Берліні-Шарлоттенбурзі. Вона покінчила життя самогубством.

Її смерть настала через 7 днів після їхнього розриву. Кася, у якої на грудях було татуювання з ім’ям футболіста, оголосила свого колишнього "дияволом" і обіцяла "висловитися" та "відбиватися" після одужання від розриву.

Реклама

За кілька годин до того, як її знайшли мертвою, Кася написала в Інстаграмі пост про нову главу у своєму житті. Своєю чергою, Боатенг звинуватив модель в саботажі його стосунків із колишньою дівчиною Ребеккою та його сім’єю. Мовляв, вона його шантажувала.

Spiegel також має повідомлення з чату, в яких Кася у жовтні 2019 року заявила, що Боатенг був жорстоким до неї та нібито завдав їй болю: "На жаль, він ледь не зламав мені великий палець лівої руки".

"Через поточне провадження наш клієнт наразі не може детально відповісти на запитання. Тому принципово: ви просто сильно дезінформовані, мабуть, вам дають лише вибіркову інформацію", – відповів адвокат Боатенга на запит журналістів.

Загалом Боатенг має довгу та неспокійну історію з жінками, яка включає гіркі розриви, звинувачення в зрадах та позов від матері його дітей про жорстоке поводження.

Скандали Новини