"Дані Алвес наклав на себе руки": журналіст шокував дописом – брат легенди жорстко коментує

Ольга Котів10 березня, 9:45
"Дані Алвес наклав на себе руки": журналіст шокував дописом – брат легенди жорстко коментує

Дані Алвес і його брат Ней - Інстаграм Нея Алвеса

00 хв

У вечір із суботи на неділю Твіттер приголомшило повідомлення від Паулу Альбукерке. Дані Алвес відбуває ув'язнення за зґвалтування, але чутки про його смерть – це вже занадто.

Джерело: O Globo

Бразильський начебто журналіст опублікував у своєму Твіттері дивні чутки: "До мене дійшла інформація, що Дані Алвес наклав на себе руки у в'язниці". Вболівальники повірили і навіть почали писати слова співчуття в Інстаграмі одного з найтитулованіших футболістів за всю історію.

Зґвалтував дівчину в туалеті клубу: Алвеса визнали винним у сексуальному насильстві

Декого збило те, що головне фото у профілі гравця, за яким стежать 36 мільйонів фанатів, тепер – чорного кольору. Однак подібні заяви виявилися фейком.

Ней Алвес, брат Дані, у своєму Інстаграмі не приховував обурення через інформацію, яку за короткий проміжок часу побачили понад 5 мільйонів користувачів. Мовляв, батьку футболіста вже за 70 років, а мамі – більше ніж 60, і на них це може дуже негативно вплинути.

Реклама

Стільки жорстокості з боку людей, стільки жорстокості. Вони засудили мого брата за слова жінки, яка зайшла в чоловічий туалет, щоб зробити те, що тільки вони знають... Ви вже засудили хлопця, хіба цього мало? Хлопець у в'язниці. Зараз найбожевільніша річ – ти хочеш смерті, бачити мого брата мертвим. Як це жорстоко, – заявив Ней Алвес.

Нагадаємо, екс-зірку збірної Бразилії, який за кар'єру виграв 43 трофеї (більше серед футболістів тільки в Мессі – 44), звинуватили у зґвалтуванні 23-річної дівчини, яке він скоїв у нічному клубі Барселони наприкінці 2022 року.

У лютому 2024-го Дані Алвеса засудили до 4 з половиною років ув’язнення. Також легенду Барселони зобов'язали виплатити потерпілій дівчині компенсацію у 150 тисяч євро.

Новини Скандали