Звариш борщ – візьму заміж: Ліза Судакова знайшла щастя у діректі, а вагітність випередила заручини

Ольга Осідач5 березня, 13:13
Звариш борщ – візьму заміж: Ліза Судакова знайшла щастя у діректі, а вагітність випередила заручини

Ліза та Георгій Судакови / Колаж YeSport

00 хв

Ліза Судакова – особлива дівчина, яка змогла розтопити серце півзахисника футбольного клубу Шахтар і буквально виросла разом з ним. YeSport розповідає історію життя блакитноокої красуні.

Хто вона? Як із 68 кілограмів витесати ідеальне тіло

Ліза Передня народилась 7 травня 2003 року і є корінною киянкою. Любить активний вид відпочинку, ніколи не сидить на місці, проте її завше по-особливому тягне додому. Ще юною досить жваво вела соціальні мережі і невтомно надихала інших власним прикладом. Саме там показала неймовірну трансформацію свого тіла: як із 68-кілограмової дівчинки кропіткою працею добилась надзвичайно красивих форм. Цей результат і тяга до спорту не зникли в неї навіть крізь роки.

Обраниця Судакова в обіймах двох інших чоловіків – і все це під час матчу УПЛ

undefined

До речі, практично одразу після повномасштабного вторгнення Ліза почала вести свою сторінку в Instagram винятково українською мовою. У її плейлисті бачимо чимало українських виконавців, що не може не тішити.

Реклама

У майбутньому Єлизавета бачила себе телеведучою. Серед варіантів розглядала і хореографію, але перевагу все ж віддала журналістиці, тож вступила у Київський Університет Культури на факультет тележурналістики та медіакомунікації. Вона завжди хотіла будувати карʼєру, проте ніколи не ставила її на перше місце. У пріоритеті для неї сімʼя.

undefined

Неймовірна історія кохання і один ультиматум

Історія кохання Георгія та Лізи почалась, як і у багатьох сучасних пар, з переписки у соцмережах. На той момент їй було 16, а йому – 17 років. Судаков вирішив не вигадувати велосипед, тож розпочав розмову із до болю знайомої багатьом дівчатам фрази: "А ми, випадково, ніде не зустрічались?". Так і закрутився діалог. А щойно футболіст дізнався, що омріяна дівчинка ще й із Києва – того ж дня запросив її на побачення.

undefined

Надалі пара невтомно насолоджувалась кожною хвилинкою, проведеною разом. Закохані багато подорожували і відкривали абсолютно нові грані одне одного. Красуня казала, що жити з футболістом – це прокидатись щоденно о сьомій ранку через те, що йому потрібно йти на тренування. Георгій своєю чергою заявив, що візьме Лізу заміж лиш тоді, коли вона навчиться готувати такий смачний борщ, як і її мама.

undefined

Сім’я, донька, фанатична теща

Вочевидь Передня таки освоїла улюблену страву коханого. Після двох років стосунків, 12 грудня 2021 року вони оголосили про заручини, а вже через шість діб інтернет сколихнула новина про те, що Ліза носить під серцем дитину. Згодом стало відомо, що Судаков зробив коханій пропозицію саме в той день, коли вони дізнались стать майбутнього немовлятка. Шістнадцятого квітня 2022 року, вже у час великої війни, цей жорстокий світ побачило маленьке-велике щастя – Мілана Судакова.

undefined
undefined

Варто відзначити і те, що стосунки футболіста з тещею – теж на висоті. Жінку можна побачити на трибунах, коли грає улюблений зять. Як сказав сам Судаков: "Моя мотивація – це моя родина. Моя дочка, дружина, батьки. Напевно, ніхто так не вірить в мене, як теща. Вона – капець. Вона – мій фанат. Через мене вона почала дивитися футбол. Вона вже розбирається в ньому не гірше, ніж дружина".

undefined

Спекотні фото Лізи Судакової

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Від запорізької хрущовки – до апартаментів у Мадриді: жона Луніна дасть "прикурити" самій Морозюк

Love Story Новини Георгій Судаков
Георгій Судаков
Публікації