Порушниця столичного спокою на BMW: хто така Ліза Кандиба, в яку закохався футболіст Динамо?

Ольга Осідач23 лютого, 20:05
Порушниця столичного спокою на BMW: хто така Ліза Кандиба, в яку закохався футболіст Динамо?💘

Ліза Кандиба і Назар Волошин / Колаж YeSport

00 хв

Ліза Кандиба, кохана Назара Волошина, вінгера київського Динамо, зуміла яскраво привернути до себе увагу багатьох вболівальників і не тільки. YeSport розповідає про неї більше.

Скандальна їзда з вітерцем

Нещодавно кралечка опублікувала на своїй Instagram-сторінці відео, де проїхалася столичним бульваром Лесі Українки зі швидкістю 150 км/год, що і підпалило цікавість фоловерів. Вона заявила, що це не перша така швидка поїздка, але останнім часом, начебто, стала обережнішою. Проте реакція аудиторії не змусила себе чекати і відео правопорушення поширилось на увесь інтернет.

Дівчина нападника Динамо показала, як їздить у Києві зі швидкістю 150 км/год

Вочевидь, Кандибу ця ситуація нічого не навчила, адже замість вибачень Ліза зробила не менш шокуючу заяву. Потім видалила власні коментарі, але скріни не горять.

Історія роману з "динамівцем"

Ліза та Назар, судячи з перших спільних фото у соцмережах, разом уже два роки. Історія їхньої зустрічі поки залишається приватною. У закоханих чимала різниця у віці – дівчина старша на шість років. Вона заявляє, що зовсім не відчуває дискомфорту, адже її хлопець мудрий не по роках, проте користувачів соціальних мереж це неабияк тригерить і вони не уникають зайвої можливості, аби допекти. Ліза не приховує, що бути жертвою ейджизму і просто заплющувати на це очі важко, але слова коханого – "Вони так пишуть, бо ти дуже красива" – завжди вміло зализують її рани.

Реклама

Спершу Ліза вважала, що життя з футболістом буде нелегким, і хвилювалась, що вони ризикують не бачитись упродовж довгого періоду. Але згодом усвідомила: все не так страшно, тож коли милого нема поруч, весь свій час вона може із чистою совістю присвятити блогу, друзям і, врешті, собі коханій. Коли ж Назар поруч, вона віддає енергію йому – підтримує, надихає і навіть слідкує за його правильним харчуванням та сном, адже вважає, що відновлення – дуже важливий момент для кожної людини.

Коханий їй віддячує увагою та неймовірною кількістю квітів. Кандиба змогла зробити підбірку з фото, де кожен місяць року вона любується новим оберемком краси. Проте був і виняток – лютий. У цей місяць Волошин вирішив піти проти системи і потішив кохану каблучкою від відомого ювелірного бренду Cartier.

Кальян, BMW, забобони і російська попса

Панянка досить активно веде блог у Instagram, де має понад 15 тисяч підписників. Там можна знайти безліч естетичних та відвертих фото, стильні образи на день. Фотоконтент іноді доповнений нехитрими підписами. Також кохана "динамівця" має незмінну традицію: щочетверга п’є каву з корицею, аби краще водились фінанси. Роками захоплюється спортом, демонструючи свої досягнення не лише красивим рельєфом на тілі, але й наполегливою працею в залі і опануванням майже всіх видів шпагату.

Також серед захоплень дівчини є малювання, вона брала уроки у спеціаліста і навіть самостійно намалювала картину для коханого. Безмежно закохана у BMW і любить курити кальян, а у своєму, поки єдиному, влозі на YouTube демонструвала, як власноруч його забиває.

Не можна не відзначити і те, що повномасштабна війна для неї не стала причиною, аби відмовитись від російської музики. За 2023 рік ще можна знайти в її соціальних мережах музичний контент, який продукує країна-агресор. Нагадуємо: прослуховування музики російських виконавців спонсорує армію окупанта.

Кар’єра

Чим же Кандиба заробляє на життя? Подейкують, що дівчина має сторінку на OnlyFans, але в розмові з Романом Бебехом сама Ліза зробила акцент на зовсім іншому.

– Насправді, мені здається, що зараз Instagram-блогери високого рівня можуть заробляти на рівні середньостатистичних українських футболістів. Правда?

– Ну, так, це так.

– Так все змінилося! Раніше це було нереально, бо зарплати у футболі були воу-воу-воу. У дублі люди могли по 10-20 тисяч доларів отримати.

– Але це також дуже багато часу треба на це витрачати і багато над цим працювати.

– А якась людина може подивитися збоку і спитати, а в чому робота? "Сидите, кайфуєте, а в чому робота?"

– Твої оператори, думаю, знають, що це потрібно завжди знімати, а потім ще і монтувати, а ще треба час, щоб це викладати. Я іноді, буває, знімаю і в мене немає часу просто змонтувати відео. Багато часу займає, а ще треба придумати ідею…

Майже голі фото

Пропонуємо вам яскраву підбірку, яка допоможе трішки ближче познайомитись із контентом та стилем життя Лізи Кандиби.

"Цього не повинно було статися, я – ідіот": історія ідеального шлюбу легенди Реала та розриву, який шокував усіх

Новини Love Story Ліза Кандиба
Ліза Кандиба
Публікації