"Реалії парковок в Барсі": дружина Циганкова показує дива з авто – ще трохи й була б подряпина

Дарія Бутилкіна7 травня, 22:20
00 хв

Чарівна кохана українського футболіста та гравця іспанського клубу Жирона Віктора Циганкова продемонструвала вражаючі вміння паркування.

Джерело: Instagram

На своїй сторінці в Інстаграм обраниця зіркового футболіста зібрала майже 6 тисяч підписників. Зазвичай Романа ділиться з прихильниками сімейними фото та моментами буденного життя в Іспанії.

"З днем народження, моє кохання": півзахисник Дніпро-1 приймає купу привітань

У сторіз дівчина виклала фото, яке шокує. На знімку можна побачити, як вона майстерно припаркувала авто, марки Audi, поруч зі стіною, виключно з точністю й обережністю. Здається, що от-от і машина зазнає подряпини.

undefined

Реалії парковок в Барсі", – зазначила Романа.

Нагадаємо, що Віктор Циганков одружився з Романою у 2022 році, а пропозицію руки та серця зробив на Мальдівах. Зіркова пара виховує чудового синочка на ім'я Леон, який народився у березні 2023-го.

Реклама

Нагадаємо, що гравець збірної України половину сезону 2022-2023 провів у складі київського Динамо, але згодом у рамках зимового трансферного вікна вінгер перейшов до складу футбольного клубу Жирона. Зараз він демонструє впевнену гру, а його товаришем по команді є Артем Довбик.

Гарячі новини Новини