Естетичне задоволення: кохана Чоботенка демонструє витончений стиль та грацію – це варто бачити

Дарія Бутилкіна7 травня, 20:20
00 хв

Каріна Чоботенко, кохана українського хавбека Сергія Чоботенка та стильна блогерка радуєш шанувальників розкішним образом.

Джерело: Instagram

Дівчина активно розповідає в Instagram про особисте життя та будні спортивної родини загалом, також часто публікує дописи з пікантними світлинами. Варто відзначити, що ефектна брюнетка знає, як привернути увагу Сергія та фанів.

Неперевершена кохана Луніна підкорила мережу новими світлинами – ефектно позує у білому вбранні

Нині вона передає вишукану красу через об'єктив камери. Дівчина ніжно позує в стильному образі. Кожна деталь її образу, від стильного бежевого тренча до синьої кепки, свідчить про її бездоганний смак та увагу до деталей. Гармонійне поєднання світлих та темних кольорів привертає чималу увагу, що викликає естетичне задоволення.

undefined

Її витончений стиль та непідвладна чарівність відображаються у кожному образі, а фотографії на її сторінці в Instagram перетворюються на справжню мандрівку у світ елегантності та грації. Завдяки її таланту передавати красу через об'єктив камери, вона стала прикладом неповторності для багатьох.

Реклама

Стосовно футболіста, то нагадаємо, що Сергій – вихованець Динамо. У структурі "біло-синіх" перебував 3 роки, однак за головну команду так і не дебютував. Згодом перебрався у Шахтар, де виступав за молодіжку. Далі був Маріуполь, Колос і перехід у Полісся.

Гарячі новини Новини