Неперевершена кохана Луніна підкорила мережу новими світлинами – ефектно позує у білому вбранні

Дарія Бутилкіна7 травня, 19:40
00 хв

Анастасія Луніна, дружина воротаря Реала та збірної України Андрія Луніна, тішить прихильників природною красою та гріється під променями сонечка.

Джерело: Instagram

Дружина футбольного гравця Андрія Луніна активно ділиться з життям своєї родини за кордоном на своїй сторінці в Instagram. Публікації Анастасії в основному присвячені її чоловікові та дитині, а також їхньому повсякденному життю. Наразі у неї 156 тисяч підписників. Варто додати, що кількість шанувальників стрімко продовжує зростати.

"Ми любимо тебе": дружина аргентинського футболіста зворушливо привітала донечку з днем народження

В останньому дописі своєї сторінки дівчина виклала чарівні світлини. Нині вона тішить фанатів своєю витонченістю та елегантністю. Анастасія ніжно та усміхнено позує в білих штанах та стильному жакеті без рукавів.

Її щирість та ніжність зачаровують, а сонячні окуляри, які доповнюють її образ, надають ще більше енергії та оптимізму. Ці кадри є свіжим подихом в морі блиску та розкоші, який так часто оточує світ знаменитостей.

Реклама

Цікавий факт: син зіркової пари народився в одній із лікарень Мадрида. Нещодавно в сторіз дівчина поділилась з фанатами інформацією про те, що маленький Андрійко ще ніколи не був в Україні.

Нагадаємо, що Луніни стали чоловіком та дружиною у березні 2021 року, а у романтичних стосунках перебувають з 2015 року. Зіркова пара зараз виховує нащадка, який народився в травні 2022 року.

Гарячі новини Новини