Ніжна троянда: Шакіра вперше відвідала Met Gala – фанати у захваті

Дарія Бутилкіна7 травня, 18:20
00 хв

Шакіра – всесвітньо відома співачка та колишня дружина іспанського футболіста Жерара Піке, вразила шанувальників неперевершеним образом. Нині вона відвідала Met Gala.

Джерело: Instagram

Шакіра налічує понад 90 мільйонів прихильників у Instagram, де вона ділиться яскравими моментами свого життя. Колумбійська зірка з ліванським корінням завжди у русі. Концерти, тренування, танці, професійні фотосесії та знімання кліпів – усе це, можна побачити на її сторінці.

"Вау, яка ти сексі": екс-кохана Кравця зводить з розуму фанатів – відвертий лук

Цього разу вона відвідала найвідоміший захід модних подій в Голлівуді – Met Gala. Найочікуваніша ніч року для модних дизайнерів, стилістів та модниць, знову вразила купу фанатів безліччю неперевершених образів. Тематика цьогорічного заходу – "Сплячі красуні: пробудження моди", а дрескод вечора – The Garden of Time ( "Сади часу").

Для Шакіри, це була перша поява на Met Gala. Артистка з'явилась в ефектному вбранні, який нагадував троянду. На ній була елегантна червона сукня від бренду Carolina Herrera. Довгий шлейф, пікантне декольте, високий розріз до стегна та пишні рукави з накидкою, підкресли витончену фігуру зірки.

Реклама

Шакіра, як завжди, продемонструвала свій неповторний стиль та смак, залишаючи за собою слід елегантності та вишуканості.

Фанати були приємно шоковані появою світової зірки, тому засипали Шакіру палкими словами:

  • "Латинська королева",
  • "Богиня, ми тебе любимо",
  • "Я приємно вражений. Її образ неперевершений".

Нагадаємо, Шакіра розлучилась з Піке через його зраду з молодою студенткою Кларою Чіа Марті.

Цікавий факт: Шакіра одній зі своїх пісень порівняла Клару із менш престижною маркою годинників – Casio. Компанія різко відповіла співачці, порівнюючи, що їхні годинники працюють довше, ніж стосунки співачки.

Гарячі новини Новини