Лісова мавка: любка футболіста збірної та Карпат приміряла вінок і декого заворожила – їй личить

Лісова мавка: любка футболіста збірної та Карпат приміряла вінок і декого заворожила – їй личить

Владислав Бабогло з дружиною - Особиста сторінка в Інстаграм

00 хв

Кохана молдовського футболіста та захисника львівських Карпат Владислава Бабогла виклала нові фото та відео у соціальних мережах.

Джерело: Instagram

Юна білявка активно веде свою сторінку Інстаграм. Поліна зібрала майже 3 тисячі підписників у мережі. 20-річна красуня перідично ділиться кадрами як зі свого особистого, так і родинного життя зі спортсменом.

"Кохаю безмежно": зірка Карпат заліз у ванну до дружини – ці неймовірні танці треба бачити

На акаунті Поліни доволі багато фото та відео. Серед них: кадри з фотосесій, романтичних побачень, подорожей, тренувань, футболу та просто звичайної рутини. Окреме місце займають рекламні дописи.

Цього разу дівчина виклала нові кадр та відео у stories. Схоже, що красуня вкотре мала зйомку. На ній спортивний костюм чорного кольору, який вона одягла у свій спосіб. На голові красується вінок з лісових квітів. А компанію Поліні зіставила неймовірної вроди тварина – кінь.

Реклама
undefined

Нагадаємо, що Владислав Бабогло та Поліна почали зустрічатися в кінці 2021-го року. У липні 2023 року гравець зробив пропозицію та почув бажане "так". У жовтні цього ж року закохані офіційно закріпили відносини у РАЦС.

Гарячі новини Новини