"Їхали в ресторан, а опинилися на яхті": вона обожнює спорт та шоколад – і нічого не боїться!

Ольга Осідач3 травня, 19:25
"Їхали в ресторан, а опинилися на яхті": вона обожнює спорт та шоколад – і нічого не боїться!

Каріна Кочергіна / Instagram

00 хв

Каріна Кочергіна, дружина українського півзахисника польського клубу Ракув, відповіла на запитання анкети – ексклюзивно для YeSport.

Улюблений фільм: 1+1, Зелена книга, Гаррі Поттер.

Роль, у якій себе бачите: Із задоволенням би зіграла будь-якого героя з останнього фільму.

Кумир: У мене немає кумира. Я захоплююсь красою та досягненнями багатьох відомих дівчат, але виділити одну точно не зможу.

"Спочатку був аванс… 74 гривні": легендарна Мерлені – про борщ і хлопця, який подарував троянду

Напій: Вода без газу та зелений чай, у свята – апероль.

Їжа, без якої не уявляєте свого життя: Без шоколаду! Я жахлива ласуня і все, що з шоколадом, для мене вже відразу смачне.

Книга, яку порекомендуєте: Ніл Доналд – "Бесіди з Богом".

Заняття для душі: Дуже люблю спорт, різні напрямки. Спортзал, йога, розтяжка, cycle, kangoo jumps – всі заняття спортом є моїм улюбленим проведенням часу.

Реклама

Основне правило у вихованні сина: Батьки – найкращий приклад для синочка. Хочете прищеплювати корисні звички – подавайте власний приклад. Якщо говорити одне, а робити інше, дитина не почує ваших слів, але точно наслідуватиме ваш приклад.

Так само, мабуть, це одне з головних правил виховання дитини. Для маленької людини дуже цінна увага батьків. Йому треба відчувати, що дорослі його слухають і чують, а не займаються своїми справами та сприймають його розповіді на фоні. Тому намагайтеся більше гратися з дитиною, не відволікатися на сторонні справи, показуйте свою щиру зацікавленість та проводьте з дитиною час якісно.

Річ, без якої не уявляєте свій гардероб: Перше, що спало на думку – сукні. Я дуже люблю вбиратися, гарний одяг. Напевно, найбільше в моєму гардеробі саме суконь, саме в них почуваєшся справжньою леді.

Брендовий магазин, повз який важко пройти: Zara – улюблений магазин масмаркету завдяки його величезному вибору та дуже частому оновленню нових колекцій.

Улюблені парфуми: 1. Maison Francis Baccarat Rouge 540; 2. Ex Nihilo Fleur Narcotique.

Найромантичніший вчинок, який робили для Вас: Чоловік зробив мені пропозицію у дуже романтичній обстановці, це був сюрприз. Ми просто їхали на вечерю в ресторан, а опинилися на яхті, прикрашеній повітряними кульками і квітами. А коли ми вирушили в море – там, на палубі, чоловік й зробив мені пропозицію і навіть не забув фотографа запросити, знаючи, наскільки для мене важливі красиві фото. Загалом продумав усе до дрібниць і зробив цей вечір незабутнім.

Перше у житті побачення: Похід у кіно.

Ідеальний відпочинок (і де саме?): Дуже люблю активний вид відпочинку, дивитися нові міста та пам’ятки! Люблю подорожувати Європою.

Фобія: Я нічого не боюся.

Цитата / девіз по житті: Ні про що не шкодувати! Все, що не робиться – на краще!

Шкільна любов: Забарний знайшов дружину за партою – з неї знущався зірковий вітчим

Анкета Новини Публікації