"Українська краса": неймовірна Магучіх феєрично зачарувала фанатів – ефектні кадри

Віра Бойчук26 квітня, 17:40
"Українська краса": неймовірна Магучіх феєрично зачарувала фанатів – ефектні кадри

Ярослава Магучіх - Інстаграм

00 хв

Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх продовжує балувати своїх шанувальників.

Джерело: Інстаграм

Зіркова українська легкоатлетка підкорила серця шанувальників свіжою публікацією. Один палкий прихильник прозвав її "українська краса", коли красуня опублікувала ефектне фото на фоні естетичного пейзажу.

Легенда Динамо відсвяткував День народження – отримав палкий поцілунок від дружини

Ярослава зачаровує своєю вродою весь світ. Вона грайливо дивиться на камеру, коли, сидячи продемонструвала довершену форму тіла та завидні риси обличчя. Чарівна брюнетка у кадрі була одягнена в чорні брюки та білий топ, а успіху образу додала яскрава сорочка.

22-річна спортсменка досягає успіху не тільки в спорті, а й в соцмережах. На її сторінку в Інстаграм підписано майже 200 тисяч передплатників.

Зазначимо, що Ярослава перебуває в стосунках з українським легкоатлетом Назаром Степановим.

Реклама

У мене є хлопець. Він бігає 110 м з бар’єрами. І в мене вже є обручка. Я вже заручена. Вперше розповідаю про це. Хлопець зробив мені пропозицію, коли ми повернулися в Україну. При батьках. Тому тепер я заручена, моє серце зайнято, – сказала Магучіх у ефірі програми "20:23" Жені Яновича.

Зазначимо, що у вересні 2023 року українка виграла золоту медаль у фіналі Діамантової ліги з найкращим світовим показником 2,03 м. А новий сезон у 2024-му вона також розпочала з яскравих перемог.

Гарячі новини Новини