Екс-форвард збірної важить 100 кілограмів, але зміг відновити кар'єру – клуб привітав ящиком пива

00 хв

У віці 37 років знаменитий німецький нападник Макс Крузе вирішив повернутись у футбол. Цікаво, що лише минулої осені в Падерборні він офіційно закінчив кар'єру.

Джерело: Meta

Крузе повернувся до аматорського футболу, оскільки носитиме футболку Аль Демірспора, команди дев'ятого дивізіону змагань у Німеччині. Тим не менш, його спортивна кар'єра все ще триває.

Українець грає в Англії і зустрічається з топ-моделлю, яка підкорила Європу – вона старша за нього

Загало мова про турецько-німецький клуб, заснований у 2003 році. Керівникам клубу вдалося переконати Крузе грати за них за допомогою тренера Гювена Акполата, його сусіда по дому.

Крузе повністю розслабився після завершення кар'єри, тому перед підписанням контракту із цим клубом він повідомив, що має масу тіла 100 кілограмів.

Сподіваюся, у клубі є футболки XXXL, – пожартував знаменитий форвард, який хоче трохи покращити свою фізичну форму за допомогою тренувань та матчів у найближчі тижні.

Реклама

Тренер Акполат розповів, що Крузе ознайомили з правилами клубу:

Ми сказали йому, що він не може заходити у роздягальню з кальяном. Тут це заборонено. У нас є зведення правил, як і в кожному клубі. Кожен платить 10 євро у фонд команди, коли спізнюється на тренування чи зустріч.

Зазначимо, що Крузе майже всю свою кар'єру провів у Німеччині. У Бундеслізі він забив понад сто м'ячів у футболках Вердера, Санкт-Паулі, Фрайбурга, Борусії М, Вольфсбурга, Уніона Берлін та Падерборна.

Футболіст провів 14 матчів за збірну Німеччини та забив чотири м'ячі

Гарячі новини Новини