Президент Франції як заміна Мбаппе – легенда осоромив Макрона прямо на полі, але той не стерпів

Ольга Котів25 квітня, 11:40
Президент Франції подався у футбол – легенда осоромив Макрона прямо на полі, але той не стерпів

Емманюель Макрон зіграв у футбол з Еденом Азаром та іншими легендами - Скріншот з відео

00 хв

Емманюель Макрон зіграв благодійний матч, в якому спробував показати майстер-клас. У президента Франції вийшло з перемінним успіхом.

Джерело: DH

У середу, 24 квітня, відбувся благодійний матч, на якому збирали кошти для госпіталізованих дітей. Одною з головних зірок став президент Франції.

Забарний з коханою плакав від перегляду українського фільму, що взяв Оскар – вона вивчає нову мову

Якщо Кіліан Мбаппе покине ПСЖ, заміну форварду збірної Франції можуть пошукати біля Єлисейського палацу, кепкують європейські ЗМІ.

Як мінімум, Макрон продемонстрував умінння реалізовувати пенальті, холоднокровно покотивши м'яч у самісінький кутик. Вітання приймав від екс-зірки Челсі та Реала Едена Азара.

Були в політика і не такі чемні суперники. Легенда ЧС-2002 Ель-Хаджі Діуф виконав принизливий для футболісті трюк – покотив м'яч поміж ніг Макрону. Той не стерпів нахабства і відразу ж вдарив по ногах.

Реклама

Серед присутніх на полі легендарних футболістів також виділялися: Дідьє Дешам, Марсель Десайї, Дідьє Дрогба, Арсен Венгер, Робер Пірес, Крістіан Карамбе, Юрій Джоркаєфф, Лоран Блан, Самуель Ето'О та Ален Жіресс.

У підсумку команда Макрона і зірок спорту перемогла скромнішого суперника з рахунком 5:3. Зустріч відсудила арбітриня Стефані Фраппар. Вдалося зібрати на добру справу понад 57 тисяч євро.

Фанати відзначають, що Макрон багато бігав без м’яча, уважно стежив за півзахистом, розглядаючись наліво і направо, але час до часу трохи губився.

Гарячі новини Новини