Зараження щурами та пліснява: зірковий футболіст Ліверпуля здає жахливі квартири за шалені гроші

Ольга Котів24 квітня, 13:00
Зараження щурами та пліснява: зірковий футболіст Ліверпуля здає жахливі квартири

Коді Гакпо потрапив у скандал - Інстаграм

00 хв

Футболіст Ліверпуля Коді Гакпо потрапив у гучний скандал. 24-річний спортсмен є єдиним акціонером компанії, яка нібито здає в оренду квартири в жахливому стані.

Джерело: О2

Оточення футболіста заперечує свою провину і вказує на те, що відповідальність за такий стан справ несе брокер.

Невже буде груповий камінг-аут у футболі: дату вже призначили

За повідомленнями британських ЗМІ, Коді Гакпо заробляє в Ліверпулі близько 120 тисяч фунтів на тиждень. Свої статки він примножує шляхом інвестицій у нерухомість. 24-річний хлопець є єдиним акціонером компанії Samaritan, яка здає в оренду квартири в 5 містах його рідних Нідерландів.

Голландські журналісти повідомили про жахливий стан ремонту різних будівель, що належать компанії. Вони розповіли про плісняву на стінах, великі дірки в тинькуванні та навіть про нашестя мишей і щурів, які проникають у квартири орендарів.

Реклама

Ба більше, ціни на оренду в окремих об'єктах є непропорційно високими, якщо зіставляти їх з умовами проживання. За даними голландських журналістів, орендна плата за підвальне приміщення, вкрите пліснявою, становить 875 євро на місяць, тоді як квартири подібного розміру в цьому районі в середньому коштують 560 євро.

Журналісти також встановили, що Гакпо наймає компанію під назвою Elevate Finance для обслуговування орендарів об'єктів нерухомості. Одним із її завдань є забезпечення належного стану будівель. Її співробітник Штефан Сталс перевірив 4 з 11 квартир у Рермонді після численних повідомлень.

Він визнав, що гризуни дійсно поширилися, але підкреслив, що їх вже знищили. Проте журналісти в Нідерландах продовжують заявляти, що більшість будівель, які належать Гакпо, потребують серйозної роботи.

Англійське видання The Mirror звернулося за коментарем до оточення футболіста. Його агент Кес Плугсма відмовився говорити на цю тему більш широко. Він лише заявив, що відповідальність за стан об'єктів лежить на компанії Elevate Finance, а сам Гакпо не винен у недбалості. Керівництво Ліверпуля також не відповіло на запит англійських журналістів.

Новини Скандали