Звинуватили у зґвалтуванні: 2 зірки АПЛ арештовані прямо на стадіоні

Ольга Котів23 квітня, 23:55
Звинуватили у зґвалтуванні: 2 зірки АПЛ арештовані прямо на стадіоні

Зірку АПЛ заарештували за зґвалтування - The Sun

00 хв

Двох футболістів англійської Прем'єр-ліги арештувала поліція на вихідних. Сталося це на одному з клубних стадіонів.

Джерело: The Sun

Двох гравців з одного клубу АПЛ було затримано прямо біля їхнього стадіону. Відбулося це ще на минулих вихідних, але про інцидент стало відомо тільки сьогодні.

Секс і місто: дружина де Брюйне змусила фанатів замовкнути – глибоке декольте і дуже довгі ноги

Англійські таблоїди розкривають, що обом футболістам по 19 років. Одного звинувачують у підбурюванні до зґвалтування, а другого у самому зґвалтуванні.

Після допиту обох футболістів відпустили під заставу. Сам же інцидент трапився в минулу п'ятницю.

Відзначають, що одного з них відпустили після короткої бесіди, але потім арештували. Гравець провів ніч за гратами. Іншого 19-річного звинуваченого заарештували та допитали наступного дня.

Їхня передбачувана жертва зв'язалася з поліцейськими через кілька годин після того, як постраждала, і вже подала офіційну скаргу. Одного з гравців затримали прямо на стадіоні.

Реклама

Представник команди, за яку виступають обвинувачені, розповів: "Оскільки справа зараз в руках поліції, футбольний клуб на даному етапі не даватиме подальших коментарів".

Нагадаємо, раніше у зґвалтуванні звинувачували двох манчестерських футболістів – Бенжамена Менді та Мейсона Грінвуда.

Ці та інші випадки спонукали Прем'єр-лігу запустити уроки сексуальної згоди для всіх гравців. Експерти із захисту навчали гравців значенню згоди та тому, як її отримати. Зірки також пройшли навчання щодо сексуальних домагань, знущань і сексуальних стосунків.

Скандали Новини