На зіркового гравця Лаціо напали біля дитсадка: вболівальники звинуватили його у всіх нещастях

Ольга Котів16 березня, 16:20
На зіркового гравця Лаціо напали біля дитсадка: вболівальники звинуватили його у всіх нещастях

На Чіро Іммобіле напали вболівальники - Інстаграм

00 хв

ЗМІ Апеннінського півострова повідомили про скандальну поведінку вболівальників щодо футболіста римського Лаціо Чіро Іммобіле. На футболіста напали перед дитячим садочком, який відвідує його дитина.

Джерело: О2

Все це нібито відбувалося на очах у 4-річного сина футболіста. Його дружина Джессіка також зазнала нападів.

Халепа із захисником за 300 000 євро на тиждень: чемпіон світу шаленіє, а його діти їдять в темряві

Як повідомляє La Gazetta Dello Sport, напад на Іммобіле стався в середу, 13 березня. 34-річний футболіст віз свого сина в дитячий садок. Біля закладу з автомобіля, що проїжджав повз, вийшла група людей, яка почала ображати гравця Лаціо. Через день його дружина Джессіка нібито зазнала подібного нападу. Весь інцидент прокоментували адвокати футболіста.

"У середу Чіро Іммобіле піддався словесному і фізичному нападу з боку групи людей біля дитячого садка, коли він був у компанії свого 4-річного сина Маттіа. У четвер такий же інцидент стався з його дружиною Джесікою Меленою", – мовиться в короткій записці.

Реклама

Автори записки вважають, що ці тривожні інциденти є результатом кампанії, яку частина італійських ЗМІ розгорнула проти футболіста. Дійсно, римський Лаціо зараз переживає серйозну спортивну кризу, а 13 березня Мауріціо Саррі подав у відставку з посади тренера команди. Італійські журналісти припускали конфлікт 34-річного нападника з наставником, а самого Іммобіле називали одним з головних винуватців скрутного становища Лаціо.

"Інциденти стали наслідком розпалювання ненависті з боку преси та журналістів у соціальних мережах, які поширювали ненависні слова на адресу Чіро Іммобіле та повідомляли про події, що не відповідають дійсності. Після цього епізоду гравець доручив своїм адвокатам сьогодні ж порушити кримінальну справу проти осіб, відповідальних за такий наклеп", – мовиться в заяві.

Чіро Іммобіле – одна з найбільших легенд Лаціо. Свій 200-й гол у Серії А він забив у лютому, ставши лише восьмим гравцем в історії ліги. 34-річний нападник виступає за римську команду з 2016 року.

Відтоді він забив 206 голів і віддав 54 гольові передачі у всіх турнірах за свій клуб. Наразі Лаціо посідає дев'яте місце в Серії А, римська команда також вилетіла в 1/8 Ліги чемпіонів, програвши мюнхенській Баварії.

Скандали Новини